Fatterns butikk på radio

Jeg har ikke tenkt radiolengde på låter når jeg har skrevet, men kun fokusert på historiene og selvsagt på musikken. Radiolengelåt er kanksje 3:30 eller noe slikt. Fatterns butikk er neste 6 minutter laaang, og radioedit’en der siste versjet er fjernet er på ikke mindre enn 4:40. Jeg vet at «Purple Rain» av Prince er på 8:40 og at den spilles allikevel, uten sammenligning forøvrig. Jeg hørte fra radiolegende i NRK, Harald Are Lund, en gang at han spilte «Purple Rain» når han trengte en pause for å gå på do. Så da får jeg alltid do-assosiasjoner når jeg hører den på radio. Uansett,…. om «Fatterns Butikk» med sine 6 minutter kan være til hjelp for dotrengte radioarbeidere i ne og ny, så er det helt ok for meg det også.

Nå har imidlertid noen radiostasjoner vist såpass interesse for «Fatterns butikk» at jeg blir invitert til å snakke om den, og det kommende albumet. Det syns jeg er hyggelig og et godt tegn, og da får det ikke hjelpe om den ikke roteres allverdens pga. lengden.

Radio Trønderlag ringte meg for å skravle litt. Det gjorde HedmarksRadioene også, som har sendinger i Solør, Løten, Elverum, Hamar, Trysil og Østerdalen. Det sendes 26. juni både morgen og ettermiddag.

Og nå idag ble jeg ringt av Madeleine Cederström i NRK Hedmark og Oppland som også gjerne vil slå av en prat om sangen. Det skjer på onsdag 27. juni litt etter klokka 12:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *