Konsert og playlisting på NRK

Image may contain: sky, road, cloud and outdoor

Det nærmer seg og det nærmer seg min aller første konsert som meg, og den blir med bare meg uten musikere som kan støtte meg opp her og der. Dette er egentlig noe jeg har sett på som helt utenkelig, men nå tror jeg i alle fall selv at det skal bli en bra time på Løten Nærstasjon under Pultost- og akevittdagene 8. september. Jeg har forberedt meg lenge og begynner å bli klar til fremføring av låter og litt historier imellom. Jeg har slitt litt med en prolaps eller en kraftig kink i nakken som har gjort at jeg ikke har kunnet øve på pianoet den siste uka, og følelsen er litt borte i venstre håndt. Jeg håper det går fint. Det går uansett helt sikkert over etter hvert.

Og så da, den samme uka som jeg spiller på Løten så begynner NRK Hedmark og Oppland å spille «Grønt gress og løvetann» litt mer systematisk. Den har fått en A-listing. Jeg vet ikke helt hva det betyr, men det kan uansett ikke være annet enn positivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *