Bandet

Og så var tiden kommet for å lage levende konsert med fullt band basert på låtene på plata. Jeg har vært heldig og fått velvilje fra gode musikere som også er veldig hyggelig folk, og på lørdagen 17. november skulle gjengen samles for første og siste øving. Gitarist Frode Nergård opprinnelig fra Nordbygda i Løten tar turen til fra Skarnes, Willy Lindstad fra Vestre Skogbygd i Løten kommer helt fra Elverum med trekkspill i bagasjen, trommis Dag Kristoffersen kommer inn fra Kragrø mens Simen Malm på bass og jeg, kommer skliende ned to trikkestopper og ned til Øvingshotellet på Grünerløkka.

11 låter er mye å øve inn i løpet av en dagsøkt, og alle mulige alternativer er klargjort i mitt bakhode, men jeg er optimist av natur og har troen på at vi kommer i land. Og kommer i land gjør vi helt klart. Gutta finner bokstavlig talt tonen og kjemien er god (ikke veldig overraskende), så vi unnagjør øvingen og lager en plan i løpet av 3 timer. Låtene skal spilles i struktur som på plata, men vi skal ikke kopiere noe, så alle får tillit til å tolke ting på sine egne måter, og jeg må si at jeg er veldig stolt og glad for å høre mine helt personlige låter fremført av et band med så flinke folk. Den låta som jeg kanksje hadde minst forventninger til. og som jeg foreslo å kutte ut, ble til slutt glansnummeret som vi gjorde som ekstranummer på de to konsertene på Løten og i Oslo. For min del gjenstår nå bare noen timer med øving på egenhånd, promotering i aviser, i radio og på sosiale medier og selvsagt litt organsiering av lørdagen på Hamar og Løten og tirsdagen etter på Cafe Månefisken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *