Lanseringskonsert på SALT i Oslo

SALT i Oslo 26. februar 2020.
Det var vel omtrent den siste konserten som ble hold med tett avstand i Oslo før det ble stengt ned. Jeg hadde nytt album som ikke hadde den beste timede fødselen, men slik er livet og det kunne vært verre. Naustet på SALT er et et lite konsertlokale, men jeg vet jo at selv små konsertlokaler fort kan tomme, men denne kvelden var det faktisk ikke mulig å få inn flere publikum. Stemningen var kjempegod og sangene og historiene om ungdomslivet på Hedmarken ble godt mottatt i tigerstaden. Jeg hadde med med Willy Lindstad på trekkspill. Det skrives flere vitser om trekkspill enn om det meste annet, men Willy og trekkspillet er godt for både meg og musikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *