Grønt gress og løvetann

I forbindelse med utgivelsen av det tredje albumet om oppveksten på Løten har jeg samlet alle tekstene i en fin liten bok, hvor jeg også har skrevet bakgrunnshistorier. Det blir nok ingen kiosk-velter, og jeg har ikke tenkt å selge den i bokhandel, men jeg tar den med under armen når jeg spiller konserter. Jeg håper at det ikke blir for privat, selv om det kanskje er litt personlig, men dette er historier jeg har fortalt mellom låter på konsertene jeg hat gjort, så jeg tro det kna være hyggelig tilbakeblikk også på sin egen barndom for dem som leser den. Jeg lager også en egen Spotify-spilleliste med alle låtene i riktig rekkefølge, og da mangler det bare et glass vin eller øl for å ta en koselig tur inn i en skyfri 70-talls-barndom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *