I studio med korpspappa og DumDum Boys-keyboardist Mikael Lindqvist

For en fantastisk måte å tilbringe en romjulskveld. Alle demoer til albumet «STOR» er ferdig, og nå skal det fargelegges eller tonesettes med en litt annen tone-palett enn min egen. Og da er jeg så utrolig heldig å kjenne en fryktelig flink, og ikke minst veldig hyggelig fyr som heter Mikael. Vi har begge barn i Grünerløkka Skoles Musikkorps, og da deler man liksom felles skjebne. Han er for tiden keyboardist i DumDum Boys, og det er med en viss ærefrykt jeg nå står og tar en selfie med Mikael i bakgrunnen i øvingslokalet til nettopp DumDum Boys, mens han spiller på en av låtene som etter hvert kommer. I tillegg til dette utrolig rå Hammond-orgelet som han spiller på her, har han spilt på Moog, piano og lagt på veldig mye fint. Jeg gleder meg til å rydde opp og strukturere alt sammen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *