Grønt gress og løvetann

Så kom endelig singel nummer 2. Jeg har vært litt utålmodig her for sommeren siden forrige singel har vært lang, men nå er den endelig ute. Låta som nok kommer litt overaskende på for eksempel hun som bodde i nummer 5 og som ble født den dagen jeg ble døpt i Løten Kirke. Den handler litt om henne, men mest om å ha hagen helt for seg selv, og ikke tenke over at løvetann kanskje ikke er en ønsket vekst på plenen.

Dagens startet i full panikk da jeg skulle spille av låta på Spotify, og det som kom i mine øreplugger var en veldig velkjent intro på «Fatterns Butikk». Heldigvis var det ikke mer galt enn at jeg nok trykket på feil lenke. Da riktig låt endelig åpenbarte seg, så syntes jeg at det låt helt grusomt, men slik er det, nervene spiller litt inn. Før jeg slapp låta fikk jeg et hyggelig klapp på skulderen av musikkblogger Erik Valebrokk. Har du ikke lest noe av han, så anbefales det på det sterkeste! I løpet av dagen har jeg fått mange veldig hyggelige tilbakemeldinger fra folk jeg kjenner også, men også fra NRK Hedmark og Oppland som lagte et fint innslag med sangen på ettermiddagssendingen i dag: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-hedmark-og-oppland/DKOP02015618/06-08-2018#t=2h30m35.92s, også ble det en hyggelig prat med Bjørn-Martin på Solørradioen som resulterer i et innslag på lokale radiostasjoner i Hedmark i morgen, og en liten artikkel i Løtenavisa litt senere i august. Da er det i grunn bare å mase og holde det gående videre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *