Gjest hos NRK Hedmark og Oppland

Jeg må si at jeg er utrolig takknemlig for at NRK Hedmark og Oppland har vist slik interesse for utgivelsen allerede fra de fikk den første singelen «Fatterns Butikk» før sommeren. Jeg har jo vært med i Englefjes i mange år og vi har fått masse tid på lufta opp gjennom årene med prat og låter, men det er jo ingen garanti for at jeg skal oppnå noe som helst som soloartist. Nå var den første låta jeg slapp fra albumet på over 5 minutter, så det ble jo ikke den helt store radiosuksessen, men låt nummer 2, «Grønt gress og løvetann» ble A-listet, og da sommeren var over uti november tok «Trøye nummer 1» over stafettpinnen i NRK Hedmark og Oppland. Og fredag 23. november, den dagen plata gikk digitalt, fikk jeg anledning igjen til å gjeste morgensendingen hvor vi snakket mye om barndommen min på Løten og litt om lanseringskonserten på Myklegard.

P1 Morgen fra Hedmark og Oppland

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-hedmark-og-oppland/DKHE01023518/23-11-2018?fbclid=IwAR07hi03jBNvM6Oj0mDZWh5a1L5_zCt4-MW8eQxB6f63imXvgXEOPG1ZiLA#t=1h29m24.16s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *