Loppeboka

Lurer du på hvorfor loppemarked er så kult å gå på eller kanskje det lurer på hvordan du skal få enda mer ut av loppemarkedet? Etter mange år som «loppegeneral» for Grünerløkka skoles musikkorps har jeg skrevet en bok som skal inspirere folk til å gå mer på loppis, og arrangere mer loppis. Jeg begynte å skrive da landet stengte ned i begynnelsen av 2020. I prosessen har jeg snakket med masse folk som handler, selger eller gir bort lopper. Jeg hadde planer om å inkludere en håndbok i hvordan lage loppemarked, men da hadde det blitt en veldig tjukk bok. Jeg har skrevet om temaet, men kuttet det ut. I stedet for har jeg fokusert på alle mulige gleder ved å handle på loppis. Boka er i handel fra 8. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *