Nummer 3 er ferdig

28.04.2024 Albumet «Nummer 3» er endelig ferdig
På mandag fullførte Mike Kravets og jeg siste justering på albumet som har fått tittelen «Nummer 3». Vi har jobbet sammen de siste 2 årene med innspilling og miksing. Mike har et veldig bra studio i Lviv i Ukraina og legger enormt mye jobb ned i detaljer. Til tross for krig har det vært svært mye aktivitet i studioet med alle mulige slags band. Vi har jobbet sammen via Dropbox og Googlemeet. Trommene ble spilt inn i hans studio, mens resten er gjort litt rundtomkring i Oslo, Løten, Ottestad og Skarnes. Jørgen Malo, Åge Westgårdsrønningen, Frode Nergård, Jon Åge Fjærgård, Erik Skaflem Jorung, Helene Fjærgård, Alexander Salas Johansen, Per Landemoen, Stig Ola Johansen og Willy Lindstad har bidratt med instrumenter.

Små og store hendelser fra barndommen min har blitt til sanger om fisker i en brønn, elva Fura, Kongen på topp, sykkeltur langs RV25 for å samle flasker, herrefrisøren Bjarne Aspen, den nye sykkelen som fatter’n kjøpte til meg på Dalbyen, turen til hytta, epleslang med nabogutten og en tidlig forelskelse. Og så har jeg skrevet en hyllest til huset jeg vokste opp i, «nummer 3».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *