Løten kommunes Kulturpris 2021

Etter art jeg ga ut albumet «Stor» i 2018 og fulgte opp med «Engler» i 2020 om oppvekst og ungdomstid i Løten, laget en Facebookside som heter «Musikk med folk fra Løten» og gjort litt andre ting for musikklivet i Løten, ble jeg nominert til årets kulturpris. Det var usedvanlig stas i seg selv. Da jeg fikk telefon fra selveste ordfører Marte Larsen Tønseth, og det gikk det opp for meg at jeg hadde blitt tildelt prisen også, ble jeg litt satt ut om jeg skal være helt ærlig.

Selve utdelingen av prisen foregår i Løtens storstue på Tingberg, der det også deles ut ildsjelpris og en rekke priser for gode idrettsprestasjoner. Konferansier var ingen ringere enn Thomas Seltzer som faktisk er født på Ådalsbruk i Løten, et bitte lite underarms-steinkast fra der hvor Edvard Munch ble født.

Etter forsinkelser på grunn av litt pandemi og andre omstendigheter fikk jeg prisen 12. juni 2022.

https://www.mittloten.no/2021/nyheter/kulturpris-til-evald-fjaergard/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *