Bok om Håkon Banken

Den 30. juni lanseres boka «Riktige venner – min historie om Håkon Banken» på Solørmart’n, og jeg debuterer som forfatter. Håkon Banken var en artist jeg kjente litt til fra mutterns kassetter, og jeg har egentlig alltid hatt ambisjon om å bli skikkelig kjent med hele låtkatalogen hans. At jeg skulle ende opp med å utforske denne karen fra Hof i Solør var veldig tilfeldig, og absolutt ikke min ide. Det var en kar som heter Per Erling som gjerne ville ha hjelp til å fortelle sin historie. Mitt format er 3 versj og refreng, men det er jo spennende å gjøre nye ting også, så jeg sa ja til oppdraget. Det har vært veldig gøy å snakke med mennesker som kjente Håkon Banken, og å finne ting om ham som kanskje ingen visste om. Jeg begynte gravingen i november med mål om å gi ut bok på Solørmart’n i juni, og det rakk vi jammen meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *