«Namedroppet» av Erik Valebrokk

Det er veeeldig stas å bli «namedroppa» av musikkblogger Erik Valebrokk, og lagt til på hans spillelister på Tidal og Spotify. 🙂 :

«Jeg må også namedroppe Mercury Motors, Dunndunn, Ask, Nico D, Thea Hjelmeland, Thomas Dybdahl, Trudy & Dave, Evald, Hjerteslag, CC Cowboys, Dagny, Odd Nordstoga, Einar Flaa, Hkeem, Gåte, Bendik, Highasakite, Bellman, Onkel Tuka, Vidar Vedå, Temporary, Anders Dahlberg og Himmelhøyt som har gitt ut veldig fine sanger.»

Jeg har lært av proffene at man må, eller i hvartfall at det hjelper å nevnes og omtales av relevente musikkbloggere. Det er en attest eller et stempel som gjør at andre kanskje også litt enklerer legger merke til musikken i et hav av god musikk fra inn- og utland. Så da jeg fikk en e-post fra Erik Valebrokk på fredag om at han likte låta, og ville legge den til sin spilleliste for juni i løpet av helga så ble jeg rett og slett jævlig glad. Han er også nysgjerrig på fortsettelsen.

Etter det har jeg ligget søvnløs og ventet i spenning på oppdatering av hans blogg, og nå er den altså oppdatert med min låt og mitt navn ved siden av CC Cowboys, Odd Nordstoga, Thomas Dybdahl, Gåte og så videre.

Ny musikk juni 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *