Konsert i på Torp gård i Løten i 2019

Årets brorpart av sommerferien ble tilbragt på hytta på Rokosjøen i Løten. (Rokosjøen får sin egen hyllest på plata som kommer.) For å bryte opp litt i hyttemonotonien unnet vi oss en liten sightseing i Løten. Det er mye å se og mye å oppleve i Løten hele året rundt. Hovedbestemmelsesstedet for turen var Gårdsbutikken på Torp Gård, hvor Ingeborg Torp på sin Facebookside beskjedent lover servering i idylliske omgivelser og en god prat. Det er klart at det frister. For når jeg er i mimremodus om dagen så er jo også Torp gård den første gården hvor jeg kunne kjøre traktor under steinplukkingen i våronna. På turen fra Rokosjøen til Torp, kjørte vi forbi Klevfoss Industrimuseum, en tidligere storhet innen celluloseproduksjon, vi passerte selvsagt fødestedet til Edvard Munch, og vi passerte fødestedet til min oldefar i Fjælgardsroa, opphavet til mitt etternavn. (Opprinnelig Olsen) Da vi endelig ankom Gårdskaffeèn på Torp, ble vi mottatt av Ingeborg, Ingeborgs mor og far, hennes tante, en venninne av tanta, samt Ingeborgs to yngste barn. Det ble som lovet både kaffe, is, brus og vafler i idylliske omgivelser og en god prat. I gamlehuset, hvor det nå er selvbetjeningskaffê, sto også et piano med nydelig klang, tross sine noe ustemte toner. Ingeborg og jeg har ved siden av Røde Kors Hjelpekorps også til felles at vi gikk til pianotimer hos Wenche Sveen. Ingeborg fikk høre at hun hadde talent, det hørte aldri jeg… Da vi da også kom inn på at jeg planlegger å være litt musikalsk aktiv neste år, så ble vi enige der og da om at jeg kommer til Torp 13. juli 2019. Det kan bli veldig hyggelig. Det er en lørdag og det er foreløpig alt som er planlagt, bortsett fra at jeg antakeligvis bør ta med mitt eget piano. Takk for kaffen og praten, og så ses vi ihvertfall om ett år.

https://www.facebook.com/gardsbutikkentorp/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *