Ny konsert på Løten Nærstasjon

Så tenker jeg at hverdagen har kommet, og jeg kan spille konserter med mine låter uten å føle noe press. Jeg er trygg på det jeg gjør, det jeg snakker om og jeg er trygg på at publikum for en hyggelig opplevelse. Det må jeg bare si er en side av meg selv som jeg aldri trodde jeg skulle se eller finne. 1. desember er bare uka etter konserten på Myklegard, med primus motor Gerd Sletmoen på Løten Nærstasjon ville gjerne ha meg tilbake til en formiddagskonsert. Når jeg blir ønsket velkommen tilbake, så har jeg i alle fall ikke gjort meg helt bort.

Her kom noen som har vært på opp til flere konserter, og det kom noen som kanskje hadde hørt rykter om at det var fine låter og historier til god kaffe og servering. Og hyggelig ble det igjen, så takk til alle som kom og til alle som sprer ryktet videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *