På Ordentlig Radio

Ordentlig Radio (www.oradio.no) spiller utelukkende norsk musikk. Kanalen drives blant annet av P4-legende Tor Andersen som i tillegg til å være drivende flink på radio også er en særdeles hyggelig mann.

Det som slår en når en ser spillelistene på Ordentlig Radio, i hvert fall så slår det meg, at det lages utrolig mye fin musikk i Norge, både på Norsk og på Engelsk (og på Samisk og på andre språk også). Det er lett å skjønne når en ser seg opp mot denne mengden av ny norsk musikk som kommer ut hver ukke, kanskje ikke når opp til A-listene i alle radiokanaler hver gang. Uansett så spiller de veldig mange artister på Ordentlig Radio og har man en god låt, så blir den plukket opp og spilt med jevne mellomrom. Men altså. Denne desemberdagen hadde jeg endelig fått en avtale om intervju med Tor Andersen i Artistbrønsj som sendes fra flytårnet på Fornebu hver dag mellom klokken 10 og 12. Jeg ramlet inn døra 9:45 og i rommet på innsiden satt en ensom som sa «Evald!» og smilte i mot meg. Det var Tor Andersen, og praten var igang. Ikke på lufta så klart. Jeg var visst første artist ut, uten at jeg egentlig skjønte hva han mente, for jeg var jo den eneste der. Eldar kommer 20 over sa han, og da er det bare å bli sittende og drikke kaffe. Praten med Tor om oppvekst på Løten på 70-tallet var veldig trivellig så klart, og plutselig kom også Eldar Vågan ramlende inn døra, og dermed gikk praten i rommet enda mer. Og etter Eldar som akkurat har vunnet Prøysenprisen kom 3 artistert til, en forfatter og en manager, og det ble enda hyggeligere. Og det ble veldig vanskelig å gå hjem for det er ikke hver dag jeg får sitte å skravle med legendariske Tor Andersen og en helt som Edlar Vågan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *