Til studio med 12 låter og fine karer

Nå har jeg skrevet på kapittel 2, altså kapittelet etter «Stor» siden i januar omtrent. Jeg har prøvd å beskrive de tingene som er litt vondere med å være ungdom og ung voksen om det kan sies slik. her ble det temaer som spenner fra begynnelsen av ungdomsskolen og helt til jeg giftet meg. Tekstene har vært under bearbeiding helt til det siste, og jeg har brukt veldig mye tid på å finne ut hvordan tekstene skal formidles gjennom akkorder og melodier.

Mikael, Simon, Dag, Willy og Frode hadde tilfeldigvis tid helgen 12. og 13. oktober, og da var også Vidar Lunden og Musikkloftet heldigvis også ledig. Og da ble det slik, 12 låter, 2 dager, 5 utrolig flinke musikere, en utrolig flink studiovert og tekniker og en barnslig spent låtskriver som bare kunne konsentrere seg om å synge. Det ble to lange dager. Låtene var på en måte organisert på forhånd med rekkefølge på introer, soloer, vers, refreng og brekk, men de skulle fylles med musikk også og det var litt fritt. Jeg hadde en tanke om det meste og mye ble i det store slik jeg ville, men ved et par anledninger så skar det helt ut i ren ekstase og en låt jeg tenkte luktet av humpete køntriaktig hjemtur fra Brandsrudsletta en sommernatt, endte opp som en samba. Bedre enn det blir det jo ikke. En samba om Nordbygda i Løten liksom. Så det ble to lange dager med godt humør og lave skuldre, og for min del et til slutt frynsete stemmebånd som måtte melde pass på den siste låta, men det ordner seg. Jeg jobber mot plateslipp 10. februar av en eller annen grunn, og så jobber jeg selvsagt med å fylle opp Gregers på Hamar med folk 22. november. Og til det skal det mikses 2 låter som får eksklusiv urpremiere på Eleverumsradioen. Håper jeg rekker det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *